Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اعلام نتایج مسابقه جهانی «گلوبال موزیک اواردز» هنرمندان ایرانی توانستند مدال‎‌های طلا، نقره و برنز این رویداد جهانی موسیقایی را از آن خود کنند.

به گزارش ایسنا، گروه دوئت لیرا با کار «تهران مریخ» در سبک موسیقی کلاسیکلال اور موفق به دریافت مدال طلا شد.
این گروه با آهنگسازی و پیانوی آرش هژیرآزاد و با همراهی یگانه حسینی‌نیا نوازنده‌ی ویولن از تهران در این رویداد جهانی شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«تهران مریخ» آلبوم «دوئت لیرا» مجموعه‌ای از هم نوازی‌های بی‌کلام پیانو و ویولن است. آهنگساز در این آلبوم از موسیقی نیوایج، کلاسیک، مدرن و جاز گذر کرده است.

خالقان این اثر در یادداشتی خودمانی که روی جلد آلبوم آمده، نوشته‌اند: «فضای آزاد موسیقی این قطعات، کاملاً ملهم از فضای موسیقی کلاسیک ولی به هیچ عنوان کلاسیک نیست. تلاشی است برای ساکت نبودن در برابر احساساتمون در نگاه به کیهان و هستی. بیان احساساتمون با دو ساز. باهمه خلوتی، سعی کردیم گفتگومون با شما، صادقانه و خالصانه باشه.»

اما دیگر هنرمند برگزیده گلوبال موزیک اواردز، علی پویانیا ـ خواننده ایرانی ـ است که با آلبوم «چشم در انتظار» در سبک موسیقی ایرانی برنده مدال نقره شده است. ایمان پویانیا و اشکان پویانیا به عنوان آهنگساز و تنظیم‌کننده در این آلبوم او را همکراهی کرده‌اند.

در این آلبوم موسیقی ارکسترال لری بویراحمدی و ترکی قشقایی شنیده می‌شود.

مهرداد دلنوازی با ساخت روایتی برای نی و ارکستر موفق به دریافت مدال نقره شده است.

قطعه «رارا» (بدرقه، رفتن) با صدا و نوازندگی کمانچه مسلم علیپور، تنبور فرشاد حقیقی و شعر غلامرضا سبزعلی در سبک موسیقی معاصر ایران موفق به دریافت مدال نقره شد.

مسلم علیپور سال گذشته نیز برای قطعه «حور و پری» موفق به دریافت مدال نقره از این جشنواره شده بود.

همچنین امیرحسین نوری با اثر پاپ «چند سال بعد» موفق به دریافت مدال برنز شده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موفق به دریافت مدال مدال نقره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد ماجد، کمیسر سازمان جهانی تبلیغات در ایران گفت: این رویداد با نام «فارِس ابراهیم ابوحمد» به عنوان یکی از بزرگترین نسل آفرینان رسانه و تبلیغات در قرن بیستم، نام گذاری شده است. 

ماجد ادامه داد: جایزه «فارِس» در حوزه‌ مسئولیت اجتماعی و پرورش ستارگان آینده، بر معرفی افرادی تمرکز دارد که برای تعالی نسل بعدی و تمهید شرایط رشد استعدادهای جوان نقش ویژه‌ای ایفا کرده‌اند.

 کمیسر IAA در ایران افزود: این رویداد روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در استیج اینوتکس و با حضور و سخنرانی اساتید برجسته‌ و چهره‌های شاخصی از کشورهای هلند، استرالیا، روسیه، چین، ترکیه، مالزی، لبنان و شماری از اعضای هیئت مدیره سازمان جهانی تبلیغات (IAA) برگزار می‌شود.

ماجد در ادامه با اشاره به سایر برنامه‌های سازمان جهانی تبلیغات در نمایشگاه اینوتکس گفت: به مناسبت ۵۰ سالگی حضور ایران در سازمان جهانی تبلیغات، اعضا و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات بازار در سومین روز از برگزاری نمایشگاه اینوتکس گردهم می‌آیند تا به بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های این سازمان بپردازند.

وی تصریح کرد: نشست پنجاه سالگی سازمان جهانی تبلیغات (IAA) در ایران، علاوه بر استفاده از تجربیات اساتید و خبرگان بین‌المللی این حوزه، به بررسی شرایط و زمینه‌های رشد و پیشرفت نسل آینده از منظر اندیشمندان ایرانی می‌پردازد. 

ماجد ادامه داد: سازمان جهانی تبلیغات به عنوان نهاد بین المللی حوزه ارتباطات و بازار (MARCOM) از سال ۱۹۳۸ (۷ سال قبل از شکل گیری سازمان ملل متحد) به استانداردگذاری، نظم گ‌دهی، طراحی رگولاتوری و سلف رگولاتوری‌ها، آموزش، انتقال فناوری و تکثیر و انتقال دانش در عرصه بین‌المللی می‌پردازد و امروز با بیش از ۸۶ عضو جهانی، از بالاترین سطح تأثیرگذاری در بین متخصصان و جوانان حوزه رسانه، مارکتینگ، تبلیغات و توسعه بازار برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «فارس ابوحمد» نیز که طی پنج دهه فعالیت حرفه‌ای در  سازمان جهانی تبلیغات (IAA)، چهار دوره قائم‌مقام و سه دوره پرزیدنت و دبیرکل این سازمان بوده است، به عنوان موثرترین حامی رشد و تعالی جوانان کشورهای کم‌برخوردار شناخته شده و بسیاری از بزرگان تبلیغات و رسانه در کشورهای آسیایی و اروپایی در زمره شاگردان او هستند.

 اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۵۰ مجموعه شرکت‌کننده و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امین میرزازاده با طلای دوم، دهمین طلای لوپز را نقره می‌کند
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • آلبوم «عشق ناباور» آماده شد
  • «عشق ناباور» با رهنمودهایی از محمدرضا لطفی شنیدنی شد
  • درخشش شناگران روشندل ساروی در مسابقات قهرمانی کشور
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • درخشش جانبازان و توان یابان قمی در مسابقات قهرمانی کشور
  • درخشش تنیسور‌های ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا
  • درخشش تنیسورهای ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا